Добре дошли в Академия "Анелия Демирева"!

 

 

Защо да изберете Академия „Анелия Демирева”?
Защо да карате курсове при нас?
Какво ни прави по-различни?

 

Обстановка

Ще Ви посрещне екип от професионалисти, които да Ви помогнат в избора на подходящо обучение и разяснят всичко до най-малкия детайл. Ще Ви разведат из нашия учебен център, за да се запознаете с обстановката.

 

Залата
Залата е специално оборудвана с пълен пакет от технически средства и материална база, така че да осигурим  идеална професионална среда за Вашето развитие. Залата е с вентилация и климатизация, за да се чувствате максимално най-удобно по време на престоя си. Подсигурили сме и естествено слънчево осветление с панорамни витрини, така че да не натоварвате очите си.   

 

 

 

Локация
Академията се намира на топ локация в центъра на гр.Варна, на ул.‘Прага’ 12. В близост има спирки на всички автобусни линии. В района има  множество хотели.

 

Обучителите
Обучителите са едни от най-добрите в найл индустрията, като са се утвърдили на световно ниво със знанията и опита си. Те са:

 

Анелия Демирева
мастър преподавател

 

 Катрин Радославова
преподавател маникюр, педикюр,миглопластика

 

 

За Академия „Анелия Демирева”
Академията е основана през 2009год, а нейния основател е мастър преподавател Анелия Демирева. Тя е носителка на много престижни награди в цял свят. Шампион е в страни като: България, Италия (Рим, Милано), Израел, както и носителка на 3 първи места в международния конкурс „Златни ръце” с над 200 участника от цял свят.

Преподавателя Катрин Радославова е възпитаничка на Академия Анелия Демирева от 2015 год. Тя е преминала през специални обучения за преподавател, като е одобрена и сертифицирана за преподавателка на Академията. Доказала се е с отличните си умения за работа и преподаване.

 

Цел/ Мисия
Мисията на Академията е да предложи на всичките свои курсисти обучение на световно ниво. Нашата цел е в България да има повече качествени кадри, които знаят как да работят на световно ниво. Не спестяваме нито капка от знанията ни на своите курсисти и се гордеем с успешната им реализация, както в България, така и по цял свят.

 

Обратна връзка
Нашите курсисти остават завинаги в сърцата ни и са част от голямото семейство на Академията.За това не спираме да им помагаме със съвети през цялото им професионално развитие. Поддържаме постоянна връзка с всичките си курсисти и помагаме за реалицазията им.

 

Материална база
На всичкитесвои курсисти предлагаме безплатна материлна база по време на обучението, като сме подбрали специално за тях едни от най-добрите материали за работа на Lunail.

 

Отстъпки
Всеки наш курсист получава ВИП карта с отстъпки за всички курсове и материали от нашия магазин.

 

Магазин
Академията разполага с професионален магазин, в който има всички необходими материали,които могат да бъдат закупени за работа след курса.  

 

Дипломи
Всеки курсист получава сертификат на английски език, с който може да се работи, както в България, така и в чужбина . Също така допълнително предлагаме дипломи и Евро пас документи за работа.

 

Документи
За записване на някой от курсовете ни трябва да носите документ за самоличност,  2бр. снимки паспортен формат и капаро.

 

Лица под 18год
Могат да участват в курсовете, като трябва да представят документ за съгласие от родител- настойник.

 

В медиите 

Академия " Анелия Демирева" е придобила популярност в цяла България, както и в много други страни с качественото обучение което предлага на своите курсисти. Радваме се да споделим с вас , че и Първото Българско списание за маникюристи " Fashion Nails" направи публикация за нас.

 

 

 

 

  

 

Курс Маникюр, Курс Маникюр Варна, Курс Ноктопластика,Курс Ноктопластика с гел, Курс Ноктопластка с акрил, Курс Декорации, Курс Удължаване на мигли, Курс Мигли 3D, Курс Мигли, Курс Миглопластика, Курс мигли Руски обем, Курс Декорации на нокти, Курс Педикюр